Lid worden

Lid worden

Inschrijven

Wil jij lid van onze vereniging vul dan snel onderstaand formulier in en lever dit in bij de brievenbus van het bestuur in de kantine of e-mail een ingevuld inschrijfformulier naar: secretaris@bluehitters.nl

Contributie

Jeugd:
onder 10 jaar

€ 125, – per seizoen + € 50,- werkbeurten bijdrage

Jeugd:
van 10 t/m 15 jaar

€ 145, – per seizoen + € 50,- werkbeurten bijdrage

Jeugd:
16 t/m 18 jaar

€ 170- per seizoen + €75,-werkbeurten bijdrage

Senioren:
vanaf 18 jaar

€ 195,- per seizoen + € 75,- werkbeurten bijdrage

Niet spelende leden


€ 35,- per seizoen

Recreanten
lid

€ 30,- per seizoen

  • Bovenstaande bedragen zijn per seizoen en inclusief bondsafdracht en verzekering.
  • De werkbeurtenbijdrage kunt u terug verdienen door verschillende werkbeurten uit te voeren voor de vereniging (zie werkbeurten reglement).
  • U betaalt als nieuw lid alleen de basiscontributie en werkbijdrage voor de resterende maanden. De bondscontributie en verzekering zullen te allen tijde volledig in rekening gebracht.
  • De peildatum voor de leeftijdscategorie is 31 december van het speeljaar.
  • U kunt betalen in 1 termijn, 2 termijnen en 5 termijnen. Bij betaling in meerdere termijnen betaalt u €1,- per termijn extra.
  • Afschrijvingen vinden plaats aan het einde (vanaf de 25e) van de maand. Voor iedere herinnering wordt aan u €5,- in rekening gebracht dus zorg dat de incasso in de afgesproken periode kan worden uitgevoerd.
  • Gezinnen waarvan 2 of meer kinderen lid zijn worden financieel tegemoetgekomen. Het oudste kind betaalt volledig, het tweede kind krijgt een korting van 20% en vanaf het derde kind zal een korting van 30% op de basiscontributie worden gegeven. De bondscontributie, verzekering en werkbijdrage zullen te allen tijde volledig in rekening worden gebracht.